Nutriční hodnoty (Filé s omáčkou z mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
| Tuky | 151,91 g |
| – nasycené | 80,46 g |
| – nenasycené | 65,00 g |
| –– mononenasycené | 38,84 g |
| –– polynenasycené | 26,16 g |
| ––– omega 3 | 5,10 g |
| Vláknina | 3,60 g |
| Cholesterol | 203 mg |
| Sodík | 257 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 20,88 g |
| – cukry | 14,01 g |
| ––– laktóza | 12,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
| kurkuma | Kurkuma mletá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
| 1 dl 1 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| estragonový ocet | Ocet lihový |