Nutriční hodnoty (Filé s omáčkou z mascarpone)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 458 kJ / 1 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 151,91 g |
– nasycené | 80,46 g |
– nenasycené | 65,00 g |
–– mononenasycené | 38,84 g |
–– polynenasycené | 26,16 g |
––– omega 3 | 5,10 g |
Vláknina | 3,60 g |
Cholesterol | 203 mg |
Sodík | 257 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 20,88 g |
– cukry | 14,01 g |
––– laktóza | 12,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
kurkuma | Kurkuma mletá | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
olej | Olej řepkový | |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
1 dl 1 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 15 g |
estragonový ocet | Ocet lihový |