Nutriční hodnoty (Mořská štika na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 437 kJ / 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,37 g |
| Tuky | 10,17 g |
| – nasycené | 5,86 g |
| – nenasycené | 4,24 g |
| –– mononenasycené | 3,00 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 20,95 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 86,81 g |
| – cukry | 35,60 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 střední mražená štika (vykuchaná) | Štika filet | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného česneku v prášku | Česnek sušený | 5 g |
| 0,5 0,5 pórku | Pórek čerstvý | |
| 0,5 0,5 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| 6-8 6-8 baby rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| kmín | Kmín | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4-5 4-5 středních brambor | Brambor zimní | 225 g |
| 400 ml 400 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 400 ml |
| 100 ml 100 ml bílého vína (např. Veltlínské) | Víno bílé suché | 100 ml |