Nutriční hodnoty (Mořská štika na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 437 kJ / 582 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,37 g |
Tuky | 10,17 g |
– nasycené | 5,86 g |
– nenasycené | 4,24 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,24 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 20,95 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 86,81 g |
– cukry | 35,60 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 střední mražená štika (vykuchaná) | Štika filet | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 snítky 3 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
0,5 lžičky 0,5 lžičky sušeného tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička sušeného česneku v prášku | Česnek sušený | 5 g |
0,5 0,5 pórku | Pórek čerstvý | |
0,5 0,5 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
6-8 6-8 baby rajčat | Rajče červené čerstvé | 420 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
kmín | Kmín | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
4-5 4-5 středních brambor | Brambor zimní | 225 g |
400 ml 400 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 400 ml |
100 ml 100 ml bílého vína (např. Veltlínské) | Víno bílé suché | 100 ml |