Nutriční hodnoty (Vanilkovo-čokoládový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 31 635 kJ / 7 561 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 121,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,30 g |
Tuky | 465,96 g |
– nasycené | 241,72 g |
– nenasycené | 184,61 g |
–– mononenasycené | 150,50 g |
–– polynenasycené | 34,11 g |
––– omega 3 | 6,87 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 2,35 g |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 704,26 g |
– cukry | 554,04 g |
––– laktóza | 42,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g bílé čokolády | Čokoláda mléčná 25% | 180 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání - 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
vanilková esence | Aroma vanilkové | |
150 g 150 g smetany ke šlehání - 33% (k našlehání) | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
300 g 300 g smetany ke šlehání - 33% | Smetana kravská sladká 30% | 300 ml |
100 g 100 g hořké čokolády - 50-60% | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 25 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
30 g 30 g hořké čokolády (min. 50%) | Čokoláda hořká 40% | 30 g |
50 g 50 g rostlinného oleje | Olej řepkový | 50 ml |
200 g 200 g hořké čokolády - 50-55%) | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
150 g 150 g smetany ke šlehání - 33% | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |