Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vanilkovo-čokoládový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie31 635 kJ /
7 561 kcal
Bílkoviny121,98 g
– z toho živočišné bílkoviny76,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,30 g
Tuky465,96 g
– nasycené241,72 g
– nenasycené184,61 g
–– mononenasycené150,50 g
–– polynenasycené34,11 g
––– omega 36,87 g
Vláknina31,20 g
Cholesterol 2,35 g
Sodík 1,02 g
Sůl2,42 g
Sacharidy704,26 g
– cukry554,04 g
––– laktóza42,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 180 g
200 g 200 g smetany ke šlehání - 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
vanilková esence Aroma vanilkové
150 g 150 g smetany ke šlehání - 33% (k našlehání) Smetana kravská sladká 30% 150 ml
300 g 300 g smetany ke šlehání - 33% Smetana kravská sladká 30% 300 ml
100 g 100 g hořké čokolády - 50-60% Čokoláda hořká 40% 100 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
180 g 180 g cukru krupice Cukr bílý 180 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 25 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
30 g 30 g hořké čokolády (min. 50%) Čokoláda hořká 40% 30 g
50 g 50 g rostlinného oleje Olej řepkový 50 ml
200 g 200 g hořké čokolády - 50-55%) Čokoláda hořká 40% 200 g
150 g 150 g smetany ke šlehání - 33% Smetana kravská sladká 30% 150 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.