Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka pórková s brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 094 kJ /
1 217 kcal
Bílkoviny15,82 g
– z toho živočišné bílkoviny11,82 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky108,53 g
– nasycené71,17 g
– nenasycené34,47 g
–– mononenasycené29,67 g
–– polynenasycené4,80 g
––– omega 31,10 g
Vláknina4,40 g
Cholesterol 328 mg
Sodík 890 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy42,13 g
– cukry8,40 g
––– laktóza6,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký pór Pórek čerstvý
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 l 1 l vývaru (nejlépe zeleninového) Vývar masový 1000 ml
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 špetky 2 špetky mletého pepře Pepř černý mletý
2 špetky 2 špetky soli Sůl mořská 2 g
1 špetka 1 špetka mletého muškátového květu Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.