Nutriční hodnoty (Salát z opečených paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 277 kJ / 305 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,51 g |
| Tuky | 2,68 g |
| – nasycené | 0,42 g |
| – nenasycené | 1,56 g |
| –– mononenasycené | 0,69 g |
| –– polynenasycené | 0,86 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 16,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,64 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 54,48 g |
| – cukry | 30,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 3 3 světle zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 citrón - šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1/2 paličky 1/2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 40 g |
| olej | Olej řepkový |