Nutriční hodnoty (Salát z opečených paprik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 277 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,51 g |
Tuky | 2,68 g |
– nasycené | 0,42 g |
– nenasycené | 1,56 g |
–– mononenasycené | 0,69 g |
–– polynenasycené | 0,86 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 16,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,64 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 54,48 g |
– cukry | 30,32 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 450 g |
3 3 světle zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 citrón - šťáva | Citrón čerstvý | 90 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/2 paličky 1/2 paličky česneku | Česnek čerstvý | 40 g |
olej | Olej řepkový |