Nutriční hodnoty (Salát z řapíkatého celeru s rozinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 192 kJ / 1 480 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,70 g |
| Tuky | 57,02 g |
| – nasycené | 9,90 g |
| – nenasycené | 41,12 g |
| –– mononenasycené | 13,76 g |
| –– polynenasycené | 27,37 g |
| ––– omega 3 | 4,05 g |
| Vláknina | 90,80 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 1,55 g |
| Sůl | 3,27 g |
| Sacharidy | 152,71 g |
| – cukry | 121,19 g |
| ––– laktóza | 7,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 řapíky 3 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1500 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
| 1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |
| 50 g 50 g ořechů | Vlašské ořechy | 50 g |
| 180 ml 180 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 180 ml |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| pepř | Pepř černý |