Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čočka zadělávaná celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 745 kJ /
1 373 kcal
Bílkoviny70,11 g
– z toho živočišné bílkoviny1,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,78 g
Tuky40,91 g
– nasycené4,32 g
– nenasycené34,78 g
–– mononenasycené22,37 g
–– polynenasycené12,41 g
––– omega 32,77 g
Vláknina69,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 199 mg
Sůl0,36 g
Sacharidy150,15 g
– cukry24,24 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g velkozrnné čočky Čočka hnědá neloupaná 250 g
180 g 180 g očištěného celeru Celer bulva čerstvá 180 g
200 ml 200 ml vývaru Vývar masový 200 ml
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce sušené cibule (nemusí být) Cibule sušená 30 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
stonky stonky libečku Libeček čerstvý
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
ocet Ocet lihový
cukr Cukr bílý
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.