Nutriční hodnoty (Čočka zadělávaná celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 745 kJ / 1 373 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,78 g |
Tuky | 40,91 g |
– nasycené | 4,32 g |
– nenasycené | 34,78 g |
–– mononenasycené | 22,37 g |
–– polynenasycené | 12,41 g |
––– omega 3 | 2,77 g |
Vláknina | 69,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 150,15 g |
– cukry | 24,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g velkozrnné čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
180 g 180 g očištěného celeru | Celer bulva čerstvá | 180 g |
200 ml 200 ml vývaru | Vývar masový | 200 ml |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sušené cibule (nemusí být) | Cibule sušená | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
stonky stonky libečku | Libeček čerstvý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr | Cukr bílý | |
voda | Voda |