Nutriční hodnoty (Kuřecí kousky se zeleninou a hoisin omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 687 kJ / 642 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,95 g |
Tuky | 25,35 g |
– nasycené | 2,54 g |
– nenasycené | 21,35 g |
–– mononenasycené | 14,86 g |
–– polynenasycené | 6,49 g |
––– omega 3 | 2,20 g |
Vláknina | 11,38 g |
Cholesterol | 133 mg |
Sodík | 3,07 g |
Sůl | 6,93 g |
Sacharidy | 45,58 g |
– cukry | 14,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g kuřecího masa (stehenní, prsní) | Kuře prso | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
10 g 10 g nasekaného zázvoru | Zázvor sušený | 10 g |
chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
50 g 50 g mrkve | Mrkev čerstvá | 50 g |
70 g 70 g cukety | Cuketa čerstvá | 70 g |
70 g 70 g červené cibule | Cibule červená čerstvá | 70 g |
40 g 40 g pórku | Pórek čerstvý | 40 g |
20 g 20 g kapie | Paprika červená čerstvá | 20 g |
2 2 jidášové uši | ||
2 lžíce 2 lžíce hoisin omáčky | ||
1-2 lžíce 1-2 lžíce rybí omáčky | Rybí omáčka | 22.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce sladké sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce rýžového octa | Ocet rýžový | 15 ml |
čerstvý koriandr (nebo cibulka) | Koriandr listy čerstvé |