Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové maso z kýty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie4 550 kJ /
1 088 kcal
Bílkoviny134,74 g
– z toho živočišné bílkoviny126,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,44 g
Tuky38,03 g
– nasycené12,33 g
– nenasycené20,45 g
–– mononenasycené16,18 g
–– polynenasycené4,27 g
––– omega 30,23 g
Vláknina18,24 g
Cholesterol 254 mg
Sodík 3,18 g
Sůl7,60 g
Sacharidy44,80 g
– cukry21,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové kýty Vepřová kýta 600 g
3 3 větší žampiony Žampion čerstvý
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 sklenice 1 sklenice Moravanky Zelenina směs sterilovaná 200 g
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 rovná lžíce majonézy Majonéza
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
200-300 ml 200-300 ml rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 250 g
vývar (nebo voda, podle potřeby) Vývar masový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.