Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové maso z kýty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 4 550 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,44 g |
Tuky | 38,03 g |
– nasycené | 12,33 g |
– nenasycené | 20,45 g |
–– mononenasycené | 16,18 g |
–– polynenasycené | 4,27 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 18,24 g |
Cholesterol | 254 mg |
Sodík | 3,18 g |
Sůl | 7,60 g |
Sacharidy | 44,80 g |
– cukry | 21,12 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
3 3 větší žampiony | Žampion čerstvý | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 sklenice 1 sklenice Moravanky | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 rovná lžíce majonézy | Majonéza | |
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
200-300 ml 200-300 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 250 g |
vývar (nebo voda, podle potřeby) | Vývar masový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |