Nutriční hodnoty (Rozpečený Hermelín)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 391 kJ / 810 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 63,36 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,69 g | 
| Tuky | 49,69 g | 
| – nasycené | 31,04 g | 
| – nenasycené | 16,65 g | 
| –– mononenasycené | 14,28 g | 
| –– polynenasycené | 2,37 g | 
| ––– omega 3 | 0,40 g | 
| Vláknina | 12,36 g | 
| Cholesterol | 203 mg | 
| Sodík | 2,72 g | 
| Sůl | 7,00 g | 
| Sacharidy | 21,27 g | 
| – cukry | 16,17 g | 
| ––– laktóza | 2,67 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 Hermelíny | Hermelín | 200 g | 
| 15 dkg 15 dkg hub | Hřib čerstvý | 150 g | 
| 5 dkg 5 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 50 g | 
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g | 
| malá cibule | Cibule čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu oleje | Olej řepkový | |