Nutriční hodnoty (Balkánský džuveč s vepřovým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 251 kJ / 1 972 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,50 g |
| Tuky | 66,19 g |
| – nasycené | 12,12 g |
| – nenasycené | 47,57 g |
| –– mononenasycené | 33,18 g |
| –– polynenasycené | 14,39 g |
| ––– omega 3 | 3,68 g |
| Vláknina | 19,56 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 330 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 204,53 g |
| – cukry | 40,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 6 6 zelených paprik | Paprika zelená čerstvá | |
| 6 6 rajčat | Rajče červené čerstvé | 360 g |
| 1 1 malý lilek | Lilek čerstvý | |
| asi 40 ml asi 40 ml oleje | Olej řepkový | 40 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| asi 1 l asi 1 l vývaru | Vývar masový | 1000 ml |