Nutriční hodnoty (Brokolicovo-bramborové koule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 427 kJ / 2 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 54,97 g |
| Tuky | 96,08 g |
| – nasycené | 43,63 g |
| – nenasycené | 47,76 g |
| –– mononenasycené | 39,18 g |
| –– polynenasycené | 8,58 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 39,84 g |
| Cholesterol | 329 mg |
| Sodík | 1,78 g |
| Sůl | 4,21 g |
| Sacharidy | 261,21 g |
| – cukry | 21,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice (růžičky bez stonků) | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 7 7 brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 250 g 250 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 3 hrsti 3 hrsti celozrnných vloček | Vločky ovesné | |
| 1 1 velká lžíce vegety | Kořenící směs sypká | |
| 1 hrst 1 hrst hotové smažené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 2 velké lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny (nebo oravské) | Anglická slanina | 100 g |