Nutriční hodnoty (Sumeček africký na zelenině a žampionech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 956 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
Tuky | 35,11 g |
– nasycené | 14,90 g |
– nenasycené | 18,91 g |
–– mononenasycené | 15,53 g |
–– polynenasycené | 3,38 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 76 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 27,02 g |
– cukry | 17,49 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g sumečka | ||
sůl | Sůl mořská | |
četstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce arašídového oleje (nebo olivového) | Olej podzemnicový | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
100 g 100 g pórku (bílá část) | Pórek čerstvý | 100 g |
1 hrst 1 hrst hrášku (mraženého) | Hrášek zelený | |
1/2 1/2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 velké žampiony | Žampion čerstvý | |
2 porce 2 porce rýže | Rýže bílá | |
100 ml 100 ml smetany - 30% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |