Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumeček africký na zelenině a žampionech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 956 kJ /
467 kcal
Bílkoviny7,85 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,98 g
Tuky35,11 g
– nasycené14,90 g
– nenasycené18,91 g
–– mononenasycené15,53 g
–– polynenasycené3,38 g
––– omega 30,16 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 76 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy27,02 g
– cukry17,49 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g sumečka
sůl Sůl mořská
četstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce arašídového oleje (nebo olivového) Olej podzemnicový 15 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 menší červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
100 g 100 g pórku (bílá část) Pórek čerstvý 100 g
1 hrst 1 hrst hrášku (mraženého) Hrášek zelený
1/2 1/2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 75 g
1/2 1/2 bílé papriky Paprika bílá čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 2 velké žampiony Žampion čerstvý
2 porce 2 porce rýže Rýže bílá
100 ml 100 ml smetany - 30% Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.