Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Víkendová valašská kyselice)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 186 kJ /
762 kcal
Bílkoviny21,20 g
– z toho živočišné bílkoviny7,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,13 g
Tuky37,27 g
– nasycené23,45 g
– nenasycené11,83 g
–– mononenasycené10,25 g
–– polynenasycené1,58 g
––– omega 30,31 g
Vláknina21,90 g
Cholesterol 116 mg
Sodík 4,12 g
Sůl10,25 g
Sacharidy75,58 g
– cukry36,28 g
––– laktóza9,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 klobása (nebo párek, uzenina) Klobása
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
kmín Kmín
1 kelímek 1 kelímek smetany Smetana kravská sladká 12% 250 ml
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
nové koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.