Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy s vejci a okurkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 538 kJ / 1 563 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,88 g |
| Tuky | 141,33 g |
| – nasycené | 22,02 g |
| – nenasycené | 98,05 g |
| –– mononenasycené | 44,76 g |
| –– polynenasycené | 53,29 g |
| ––– omega 3 | 2,37 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 1,68 g |
| Sodík | 1,58 g |
| Sůl | 3,71 g |
| Sacharidy | 15,50 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 červených řep (vařené vakuované) | Červená řepa čerstvá | |
| 4 4 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 hrst 1 hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu |