Nutriční hodnoty (Uzené maso po horňansku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 10 970 kJ / 2 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 139,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 106,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,37 g |
| Tuky | 126,69 g |
| – nasycené | 52,11 g |
| – nenasycené | 57,81 g |
| –– mononenasycené | 45,86 g |
| –– polynenasycené | 11,96 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 47,55 g |
| Cholesterol | 357 mg |
| Sodík | 10,45 g |
| Sůl | 25,20 g |
| Sacharidy | 208,55 g |
| – cukry | 52,40 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uzené krkovice | Vepřová krkovice uzená | 500 g |
| 750 g 750 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 750 g |
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 80 g 80 g cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 200 ml 200 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 5 g 5 g kmínu | Kmín | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |