Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Přírodní plátek se šťouchanými brambory a jogurtovým dipem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 436 kJ /
582 kcal
Bílkoviny70,66 g
– z toho živočišné bílkoviny62,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,68 g
Tuky3,74 g
– nasycené1,11 g
– nenasycené1,78 g
–– mononenasycené1,14 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,52 g
Vláknina12,98 g
Cholesterol 148 mg
Sodík 2,19 g
Sůl5,39 g
Sacharidy61,90 g
– cukry11,24 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
260 g 260 g kuřecích prsou Kuře prso 260 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 špetka 1 špetka pepře Pepř černý
300 g 300 g brambor Brambor zimní 300 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 hrst 1 hrst petrželky kudrnky Petržel nať čerstvá
90 g 90 g cibule Cibule čerstvá 90 g
voda na podlití Voda
3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 45 ml
1 1 menší hrst čerstvé bazalky Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička citronové šťavy Šťáva z citrónu 5 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.