Nutriční hodnoty (Přírodní plátek se šťouchanými brambory a jogurtovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 436 kJ / 582 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 62,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,68 g |
| Tuky | 3,74 g |
| – nasycené | 1,11 g |
| – nenasycené | 1,78 g |
| –– mononenasycené | 1,14 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 12,98 g |
| Cholesterol | 148 mg |
| Sodík | 2,19 g |
| Sůl | 5,39 g |
| Sacharidy | 61,90 g |
| – cukry | 11,24 g |
| ––– laktóza | 2,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 260 g 260 g kuřecích prsou | Kuře prso | 260 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 špetka 1 špetka pepře | Pepř černý | |
| 300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1 hrst 1 hrst petrželky kudrnky | Petržel nať čerstvá | |
| 90 g 90 g cibule | Cibule čerstvá | 90 g |
| voda na podlití | Voda | |
| 3 lžíce 3 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 45 ml |
| 1 1 menší hrst čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťavy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |