Nutriční hodnoty (Ovocná tvarohová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 183 kJ / 3 390 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,66 g |
| Tuky | 152,25 g |
| – nasycené | 23,48 g |
| – nenasycené | 119,98 g |
| –– mononenasycené | 85,44 g |
| –– polynenasycené | 34,54 g |
| ––– omega 3 | 10,40 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,65 g |
| Sacharidy | 402,58 g |
| – cukry | 183,00 g |
| ––– laktóza | 18,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 100 g 100 g cukru krystal | Cukr bílý | 100 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 3/4 3/4 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| moučkový cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| kompotované ovoce | Jahody zavařené | |
| 1 1 vanilkový pudinkový prášek | Puding v prášku | 40 g |
| 500 ml 500 ml ovocné šťávy | Šťáva ovoce směs | 500 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| polohrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná polohrubá |