Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná tvarohová buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 183 kJ /
3 390 kcal
Bílkoviny95,86 g
– z toho živočišné bílkoviny68,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,66 g
Tuky152,25 g
– nasycené23,48 g
– nenasycené119,98 g
–– mononenasycené85,44 g
–– polynenasycené34,54 g
––– omega 310,40 g
Vláknina12,90 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 602 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy402,58 g
– cukry183,00 g
––– laktóza18,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
100 g 100 g cukru krystal Cukr bílý 100 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3/4 3/4 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
moučkový cukr (dle chuti) Cukr bílý
kompotované ovoce Jahody zavařené
1 1 vanilkový pudinkový prášek Puding v prášku 40 g
500 ml 500 ml ovocné šťávy Šťáva ovoce směs 500 ml
tuk na vymazání plechu Margarín
polohrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.