Nutriční hodnoty (Chřest s vejci a bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 452 kJ / 825 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 61,76 g |
| – nasycené | 21,52 g |
| – nenasycené | 26,60 g |
| –– mononenasycené | 22,00 g |
| –– polynenasycené | 4,60 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 3,80 g |
| Sůl | 9,26 g |
| Sacharidy | 15,06 g |
| – cukry | 10,46 g |
| ––– laktóza | 0,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 svazek 1 svazek bílého chřestu | Chřest bílý čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| vařené brambory | Brambor zimní | |
| máslo | Máslo kravské | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |