Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí játra s masem z hřbetu a omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 992 kJ /
954 kcal
Bílkoviny12,68 g
– z toho živočišné bílkoviny9,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,97 g
Tuky88,03 g
– nasycené47,66 g
– nenasycené38,34 g
–– mononenasycené32,33 g
–– polynenasycené6,02 g
––– omega 30,40 g
Vláknina6,46 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 894 mg
Sůl2,20 g
Sacharidy26,51 g
– cukry12,64 g
––– laktóza7,66 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králičí hřbet Králík hřbet
1 1 králičí játra Játra králičí
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 snítka 1 snítka dobromyslu Oregano sušené
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
1 snítka 1 snítka petrželky Petržel nať čerstvá
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 g 200 g kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.