Nutriční hodnoty (Kuře na uzeném boku, žampionech a zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 224 kJ / 3 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 201,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 174,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,56 g |
| Tuky | 203,57 g |
| – nasycené | 56,80 g |
| – nenasycené | 120,42 g |
| –– mononenasycené | 90,38 g |
| –– polynenasycené | 30,04 g |
| ––– omega 3 | 1,99 g |
| Vláknina | 45,88 g |
| Cholesterol | 498 mg |
| Sodík | 3,63 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 113,60 g |
| – cukry | 37,64 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g kuřete | Kuře | 1200 g |
| 300 g 300 g domácího uzeného boku | Vepřový bok uzený | 300 g |
| 400 g 400 g žampionů | Žampion čerstvý | 400 g |
| 6 6 středně velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 velké masité papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| celý kmín | Kmín | |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar masový | 150 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| zelená část lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá |