Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kousky kýty, pečené v bůčku a domácí slanině, hlávkové zelí a karamelizovaná cibulka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie8 241 kJ /
1 970 kcal
Bílkoviny168,39 g
– z toho živočišné bílkoviny161,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,32 g
Tuky117,57 g
– nasycené52,44 g
– nenasycené57,63 g
–– mononenasycené48,98 g
–– polynenasycené8,65 g
––– omega 30,21 g
Vláknina25,04 g
Cholesterol 396 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,75 g
Sacharidy54,08 g
– cukry22,00 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vepřové kýty Vepřová kýta 750 g
200 200 g plátků uzeného bůčku Vepřový bok uzený
100 g 100 g domácí uzené slaniny Špek 100 g
1 1 menší hlávka zelí Zelí bílé čerstvé
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
5 5 cibulí Cibule čerstvá 350 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
třtinový cukr Cukr třtinový
1 lžíce 1 lžíce balsamica Ocet balsamikový bílý 20 ml
pár kuliček kuliček červeného pepře Pepř černý
citronová šťáva (nebo ocet) Šťáva z citrónu
sádlo Sádlo vepřové
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
1/2 1/2 mrkve karotky Mrkev čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.