Nutriční hodnoty (Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 669 kJ / 1 355 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,13 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
| Tuky | 141,97 g |
| – nasycené | 62,60 g |
| – nenasycené | 77,05 g |
| –– mononenasycené | 63,96 g |
| –– polynenasycené | 13,09 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 4,80 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 6,45 g |
| Sacharidy | 10,95 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 plátků 6 plátků pečeně bez kosti (silných cca 1,5 cm) | Kost hovězí | |
| 5 5 větších sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
| 1 tenký plátek 1 tenký plátek másla | Máslo kravské | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |