Nutriční hodnoty (Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 669 kJ / 1 355 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,88 g |
Tuky | 141,97 g |
– nasycené | 62,60 g |
– nenasycené | 77,05 g |
–– mononenasycené | 63,96 g |
–– polynenasycené | 13,09 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,59 g |
Sůl | 6,45 g |
Sacharidy | 10,95 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 plátků 6 plátků pečeně bez kosti (silných cca 1,5 cm) | Kost hovězí | |
5 5 větších sladkokyselých okurek | Okurka polní zavařená | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
6 lžic 6 lžic vody | Voda | 108 ml |
1 tenký plátek 1 tenký plátek másla | Máslo kravské | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |