Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 669 kJ /
1 355 kcal
Bílkoviny7,13 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,88 g
Tuky141,97 g
– nasycené62,60 g
– nenasycené77,05 g
–– mononenasycené63,96 g
–– polynenasycené13,09 g
––– omega 31,35 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,59 g
Sůl6,45 g
Sacharidy10,95 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 plátků 6 plátků pečeně bez kosti (silných cca 1,5 cm) Kost hovězí
5 5 větších sladkokyselých okurek Okurka polní zavařená
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
150 g 150 g špeku Špek 150 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
6 lžic 6 lžic vody Voda 108 ml
1 tenký plátek 1 tenký plátek másla Máslo kravské
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.