Nutriční hodnoty (Mleté hovězí zapečené se špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 060 kJ / 1 209 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 132,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 126,34 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,24 g |
| Tuky | 52,98 g |
| – nasycené | 17,76 g |
| – nenasycené | 24,60 g |
| –– mononenasycené | 19,43 g |
| –– polynenasycené | 5,17 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 11,54 g |
| Cholesterol | 1,19 g |
| Sodík | 645 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 47,10 g |
| – cukry | 6,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| anglická slanina | Anglická slanina | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 500 g 500 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 500 g |
| 1 1 špenátový protlak | Špenátové pyré | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| mozzarella | Mozzarella kravská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |