Nutriční hodnoty (Kodaňský sýrový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 175 kJ / 1 715 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 57,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,45 g |
| Tuky | 132,32 g |
| – nasycené | 66,40 g |
| – nenasycené | 63,95 g |
| –– mononenasycené | 49,66 g |
| –– polynenasycené | 14,29 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 5,35 g |
| Sůl | 13,23 g |
| Sacharidy | 61,65 g |
| – cukry | 46,10 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 100 g 100 g šunkového salámu nebo šunky | Měkký salám | 100 g |
| 100 g 100 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
| 100 g 100 g paprikové slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru | Cukr bílý | 12.5 g |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |