Nutriční hodnoty (Kodaňský sýrový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 175 kJ / 1 715 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,45 g |
Tuky | 132,32 g |
– nasycené | 66,40 g |
– nenasycené | 63,95 g |
–– mononenasycené | 49,66 g |
–– polynenasycené | 14,29 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 5,35 g |
Sůl | 13,23 g |
Sacharidy | 61,65 g |
– cukry | 46,10 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
100 g 100 g šunkového salámu nebo šunky | Měkký salám | 100 g |
100 g 100 g sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 100 g |
100 g 100 g paprikové slaniny | Špek | 100 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1/2 lžíce 1/2 lžíce cukru | Cukr bílý | 12.5 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 7.5 g |