Nutriční hodnoty (Nejlepší kakaový korpus)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 978 kJ / 3 102 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,88 g |
Tuky | 114,37 g |
– nasycené | 65,04 g |
– nenasycené | 42,80 g |
–– mononenasycené | 36,05 g |
–– polynenasycené | 6,75 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 17,75 g |
Cholesterol | 788 mg |
Sodík | 3,61 g |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 447,80 g |
– cukry | 276,20 g |
––– laktóza | 13,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 velká vejce | Vejce slepičí | 140 g |
225 g 225 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 225 g |
50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |