Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nejlepší kakaový korpus)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 978 kJ /
3 102 kcal
Bílkoviny61,44 g
– z toho živočišné bílkoviny26,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,88 g
Tuky114,37 g
– nasycené65,04 g
– nenasycené42,80 g
–– mononenasycené36,05 g
–– polynenasycené6,75 g
––– omega 30,61 g
Vláknina17,75 g
Cholesterol 788 mg
Sodík 3,61 g
Sůl0,67 g
Sacharidy447,80 g
– cukry276,20 g
––– laktóza13,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
250 g 250 g krupicového cukru Cukr bílý 250 g
2 2 velká vejce Vejce slepičí 140 g
225 g 225 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 225 g
50 g 50 g kakaa Kakao prášek 50 g
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.