Nutriční hodnoty (Krémové vejce s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 548 kJ / 848 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,42 g |
Tuky | 76,49 g |
– nasycené | 32,02 g |
– nenasycené | 35,90 g |
–– mononenasycené | 30,24 g |
–– polynenasycené | 5,66 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 965 mg |
Sodík | 1,18 g |
Sůl | 2,81 g |
Sacharidy | 5,56 g |
– cukry | 1,10 g |
––– laktóza | 0,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 velkých ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
3-4 3-4 vejce (podle velikosti) | Vejce slepičí | 245 g |
1 1 větší jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
1 lžíce 1 lžíce pomazánkového másla | Pomazánka mléčná | 18 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý |