Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémové vejce s ředkvičkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 548 kJ /
848 kcal
Bílkoviny34,23 g
– z toho živočišné bílkoviny33,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,42 g
Tuky76,49 g
– nasycené32,02 g
– nenasycené35,90 g
–– mononenasycené30,24 g
–– polynenasycené5,66 g
––– omega 30,18 g
Vláknina0,98 g
Cholesterol 965 mg
Sodík 1,18 g
Sůl2,81 g
Sacharidy5,56 g
– cukry1,10 g
––– laktóza0,78 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 velkých ředkviček Ředkvička čerstvá
3-4 3-4 vejce (podle velikosti) Vejce slepičí 245 g
1 1 větší jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
1 lžíce 1 lžíce pomazánkového másla Pomazánka mléčná 18 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.