Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Datlový cheesecake)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie14 164 kJ /
3 385 kcal
Bílkoviny92,84 g
– z toho živočišné bílkoviny60,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,38 g
Tuky212,00 g
– nasycené101,02 g
– nenasycené100,02 g
–– mononenasycené78,12 g
–– polynenasycené21,90 g
––– omega 35,13 g
Vláknina40,50 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 605 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy225,88 g
– cukry75,58 g
––– laktóza24,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletých ovesných vloček Vločky ovesné 200 g
1 1 zralý banán Banán čerstvý 90 g
40 g 40 g oleje (kokosový, slunečnicový) Olej řepkový 40 ml
2 lžíce 2 lžíce karobu Karobový prášek 30 g
1 špetka 1 špetka skořice Skořice ceylonská
250 g 250 g tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
250 g 250 g mascarpone Mascarpone 250 g
100 g 100 g datlové pasty (datlového sirupu)
2 2 vejce ("šťastná") Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (kukuřičného škrobu pro bezlepkovou verzi) Mouka pšeničná hladká 20 g
200 g 200 g ovoce (jahody, třešně) Jahody čerstvé 200 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 vrchovatá lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
5 cl 5 cl rumu (panák) Rum 50 ml
datle Datle sušené s peckou

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.