Nutriční hodnoty (Datlový cheesecake)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 14 164 kJ / 3 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 60,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,38 g |
Tuky | 212,00 g |
– nasycené | 101,02 g |
– nenasycené | 100,02 g |
–– mononenasycené | 78,12 g |
–– polynenasycené | 21,90 g |
––– omega 3 | 5,13 g |
Vláknina | 40,50 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 225,88 g |
– cukry | 75,58 g |
––– laktóza | 24,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g mletých ovesných vloček | Vločky ovesné | 200 g |
1 1 zralý banán | Banán čerstvý | 90 g |
40 g 40 g oleje (kokosový, slunečnicový) | Olej řepkový | 40 ml |
2 lžíce 2 lžíce karobu | Karobový prášek | 30 g |
1 špetka 1 špetka skořice | Skořice ceylonská | |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
250 g 250 g mascarpone | Mascarpone | 250 g |
100 g 100 g datlové pasty (datlového sirupu) | ||
2 2 vejce ("šťastná") | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (kukuřičného škrobu pro bezlepkovou verzi) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
200 g 200 g ovoce (jahody, třešně) | Jahody čerstvé | 200 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 1 vrchovatá lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
5 cl 5 cl rumu (panák) | Rum | 50 ml |
datle | Datle sušené s peckou |