Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 623 kJ / 388 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,65 g |
| Tuky | 33,84 g |
| – nasycené | 12,06 g |
| – nenasycené | 17,78 g |
| –– mononenasycené | 14,02 g |
| –– polynenasycené | 3,76 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 4,87 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 524 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 8,97 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 15 g 15 g sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 60 g 60 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 60 g |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
| vývar z kostí | Vývar masový |