Nutriční hodnoty (Květák z horkovzdušné fritézy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 283 kJ / 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,96 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 24,00 g |
| – nasycené | 9,39 g |
| – nenasycené | 10,00 g |
| –– mononenasycené | 8,38 g |
| –– polynenasycené | 1,62 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 546 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,47 g |
| Sacharidy | 3,69 g |
| – cukry | 2,29 g |
| ––– laktóza | 2,29 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 plátek 1 plátek másla (3 cm silný) | Máslo kravské | 10 g |