Nutriční hodnoty (Čína z vepřového)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 860 kJ / 923 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g |
| Tuky | 18,96 g |
| – nasycené | 4,55 g |
| – nenasycené | 9,30 g |
| –– mononenasycené | 7,17 g |
| –– polynenasycené | 2,13 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 379 mg |
| Sodík | 6,30 g |
| Sůl | 14,71 g |
| Sacharidy | 63,70 g |
| – cukry | 20,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa (libové) | Vepřová kýta | 300 g |
| 150 g 150 g pórku (půl napůl bílá a zelená část) | Pórek čerstvý | 150 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 20 g 20 g čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | 20 g |
| 100 g 100 g čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 100 g |
| 20 g 20 g jidášova ucha (v suchém stavu) | Jidášovo ucho čerstvé | 20 g |
| 100 g 100 g kapie | Paprika červená čerstvá | 100 g |
| 20 g 20 g feferonky (nebo dle chuti) | Chilli paprička čerstvá | 20 g |
| 200 ml 200 ml vína Shao xing | Víno bílé suché | 200 ml |
| 100 ml 100 ml sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 100 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce škrobu | Bramborový škrob | 15 g |
| olej (ideálně kokosový) | Olej řepkový |