Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety alla Napolitana)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 568 kJ / 614 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,83 g |
| Tuky | 60,43 g |
| – nasycené | 4,44 g |
| – nenasycené | 53,46 g |
| –– mononenasycené | 37,80 g |
| –– polynenasycené | 15,66 g |
| ––– omega 3 | 4,92 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,50 g |
| – cukry | 2,73 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 velké vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 2-3 2-3 zmrazené papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 200 g 200 g čerstvých žampiónů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 60 g 60 g oleje | Olej řepkový | 60 ml |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |