Nutriční hodnoty (Pečená švestková a jablečná povidla)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 13 321 kJ / 3 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
| Tuky | 7,18 g |
| – nasycené | 2,34 g |
| – nenasycené | 3,22 g |
| –– mononenasycené | 0,34 g |
| –– polynenasycené | 2,88 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 52,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 71 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 703,80 g |
| – cukry | 688,49 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg jablek (nebo švestek či hrušek) | Jablko čerstvé | 2000 g |
| 500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce octa | Ocet lihový | 30 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
| 3 3 rozdrcené hřebíčky | Hřebíček |