Nutriční hodnoty (Pomazánka z hovězího masa a vajec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 845 kJ / 680 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,89 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,97 g |
| Tuky | 41,57 g |
| – nasycené | 7,49 g |
| – nenasycené | 27,14 g |
| –– mononenasycené | 11,87 g |
| –– polynenasycené | 15,27 g |
| ––– omega 3 | 0,37 g |
| Vláknina | 11,76 g |
| Cholesterol | 609 mg |
| Sodík | 514 mg |
| Sůl | 1,13 g |
| Sacharidy | 26,10 g |
| – cukry | 18,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 110 g 110 g vařeného hovězího masa | Hovězí kýta | 110 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 130 g 130 g paprik | Paprika bílá čerstvá | 130 g |
| 80 g 80 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 80 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| rajčata | Rajče červené čerstvé | |
| hrachové lusky | Cukrový hrášek |