Nutriční hodnoty (Sulc)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 381 kJ / 91 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,16 g |
| Tuky | 0,58 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,28 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,18 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 85 mg |
| Sůl | 0,16 g |
| Sacharidy | 14,68 g |
| – cukry | 9,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 9 9 vepřových nožiček | Vepřové nožičky | |
| 2 2 malé cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 80 g 80 g celeru | Celer bulva čerstvá | 80 g |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |