Nutriční hodnoty (Zapečený květák s jarní cibulkou a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 819 kJ / 674 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,95 g |
| Tuky | 40,04 g |
| – nasycené | 14,85 g |
| – nenasycené | 18,01 g |
| –– mononenasycené | 14,12 g |
| –– polynenasycené | 3,89 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 4,21 g |
| Cholesterol | 837 mg |
| Sodík | 1,31 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 24,73 g |
| – cukry | 15,50 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 1 plechovka 1 plechovka červených fazolí | Fazole červená ledvina | |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 3 středně velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 100 g 100 g strouhaného sýra na posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžičky 2 lžičky uzené papriky (dle chuti) | Paprika uzená | 10 g |