Nutriční hodnoty (Paprikový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 474 kJ / 1 069 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 89,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,33 g |
| Tuky | 63,89 g |
| – nasycené | 6,73 g |
| – nenasycené | 51,63 g |
| –– mononenasycené | 37,23 g |
| –– polynenasycené | 14,40 g |
| ––– omega 3 | 4,15 g |
| Vláknina | 12,91 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 230 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 30,95 g |
| – cukry | 17,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřového masa (plec, ramínko) | Vepřová kýta | 400 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
| 1/2 lžíce 1/2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
| 2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 lžíce kuliček zeleného pepře | Pepř zelený | |
| špetka špetka cayenského pepře | Chilli paprička mletá | |
| hovězí vývar nebo Masox na podlévání | Vývar hovězí | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |