Nutriční hodnoty (Mořský Rumcajs)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 16 736 kJ / 4 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 430,00 g |
| – nasycené | 64,00 g |
| – nenasycené | 331,00 g |
| –– mononenasycené | 94,00 g |
| –– polynenasycené | 237,00 g |
| ––– omega 3 | 5,02 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 790 mg |
| Sodík | 5,70 g |
| Sůl | 14,00 g |
| Sacharidy | 4,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g gothaje | Měkký salám | 200 g |
| 500 g 500 g majonézy | Majonéza | 500 g |
| 150 150 g kyselých okurek (+ trochu láku) | Okurka polní zavařená | |
| 500 g 500 g mražené zeleniny do polévky | Mrkev mražená | |
| 2 plechovky 2 plechovky tuňáka | Tuňák filet | |
| 1 1 celá uzená makrela | Makrela uzená filet | |
| podravka (nebo jiné koření dle chuti) | Kořenící směs sypká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| tavený sýr (nemusí být) | Sýr tavený |