Nutriční hodnoty (Salát ze sterilovaného celeru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 600 kJ / 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 29,03 g |
| – nasycené | 7,66 g |
| – nenasycené | 18,02 g |
| –– mononenasycené | 6,79 g |
| –– polynenasycené | 11,23 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 8,70 g |
| Cholesterol | 321 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,71 g |
| Sacharidy | 10,28 g |
| – cukry | 6,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky sterilovaného celeru (nudliček) | Celer bulva sterilovaná | 100 g |
| 1 1 vařené vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 60 g 60 g šunkového salámu | Měkký salám | 60 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce lehké majonézy | Majonéza | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |