Nutriční hodnoty (Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 536 kJ / 606 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g |
Tuky | 25,80 g |
– nasycené | 14,76 g |
– nenasycené | 9,45 g |
–– mononenasycené | 7,96 g |
–– polynenasycené | 1,49 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 0,12 g |
Cholesterol | 224 mg |
Sodík | 170 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 6,58 g |
– cukry | 0,70 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř (kampotský) | Pepř černý mletý | |
12 lístků 12 lístků thajské bazalky(nebo 6 lístků šalvěje) | ||
6 plátků 6 plátků uzené slaniny | Špek | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1,5 lžíce 1,5 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 22.5 g |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml |
1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený |