Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 536 kJ /
606 kcal
Bílkoviny71,08 g
– z toho živočišné bílkoviny70,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,66 g
Tuky25,80 g
– nasycené14,76 g
– nenasycené9,45 g
–– mononenasycené7,96 g
–– polynenasycené1,49 g
––– omega 30,67 g
Vláknina0,12 g
Cholesterol 224 mg
Sodík 170 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy6,58 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích prsou Kuře prso 300 g
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř (kampotský) Pepř černý mletý
12 lístků 12 lístků thajské bazalky(nebo 6 lístků šalvěje)
6 plátků 6 plátků uzené slaniny Špek
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1,5 lžíce 1,5 lžíce přepuštěného másla Ghí 22.5 g
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
100 ml 100 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 100 ml
1 snítka 1 snítka tymiánu Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.