Nutriční hodnoty (Kuřecí plněné plátky s vinnou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 536 kJ / 606 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,08 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 70,42 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,66 g | 
| Tuky | 25,80 g | 
| – nasycené | 14,76 g | 
| – nenasycené | 9,45 g | 
| –– mononenasycené | 7,96 g | 
| –– polynenasycené | 1,49 g | 
| ––– omega 3 | 0,67 g | 
| Vláknina | 0,12 g | 
| Cholesterol | 224 mg | 
| Sodík | 170 mg | 
| Sůl | 0,42 g | 
| Sacharidy | 6,58 g | 
| – cukry | 0,70 g | 
| ––– laktóza | 0,02 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 300 g 300 g kuřecích prsou | Kuře prso | 300 g | 
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř (kampotský) | Pepř černý mletý | |
| 12 lístků 12 lístků thajské bazalky(nebo 6 lístků šalvěje) | ||
| 6 plátků 6 plátků uzené slaniny | Špek | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml | 
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 22.5 g | 
| 1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g | 
| 100 ml 100 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 100 ml | 
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený |