Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí kapsy v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 987 kJ / 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 181,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,46 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 22,72 g |
– nasycené | 5,60 g |
– nenasycené | 11,14 g |
–– mononenasycené | 8,41 g |
–– polynenasycené | 2,73 g |
––– omega 3 | 1,39 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 903 mg |
Sodík | 588 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 4,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 menší kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
1 1 camembert | Camembert | |
4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
strouhanka z tvrdých rohlíků | Strouhanka pšeničná | |
sádlo (nebo olej) na smažení | Sádlo vepřové | |
250 ml 250 ml rajčatové omáčky (domácí sugo) | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
strouhaný sýr na posyp (parmezán, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% |