Nutriční hodnoty (Zapečené kuřecí kapsy v rajčatové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 987 kJ / 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 181,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 22,72 g |
| – nasycené | 5,60 g |
| – nenasycené | 11,14 g |
| –– mononenasycené | 8,41 g |
| –– polynenasycené | 2,73 g |
| ––– omega 3 | 1,39 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 903 mg |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,40 g |
| Sacharidy | 4,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 camembert | Camembert | |
| 4 plátky 4 plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| strouhanka z tvrdých rohlíků | Strouhanka pšeničná | |
| sádlo (nebo olej) na smažení | Sádlo vepřové | |
| 250 ml 250 ml rajčatové omáčky (domácí sugo) | Protlak rajčatový | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané bazalky | Bazalka čerstvá | 15 g |
| strouhaný sýr na posyp (parmezán, gouda) | Sýr kravský tvrdý 30% |