Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech, kari a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 432 kJ / 820 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 79,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
| Tuky | 41,97 g |
| – nasycené | 22,61 g |
| – nenasycené | 15,17 g |
| –– mononenasycené | 13,39 g |
| –– polynenasycené | 1,78 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 238 mg |
| Sodík | 284 mg |
| Sůl | 0,55 g |
| Sacharidy | 19,98 g |
| – cukry | 13,48 g |
| ––– laktóza | 7,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 350 g |
| 200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kari | Kari | |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 200 200 ml vývaru | Vývar masový |