Nutriční hodnoty (Vepřové na žampionech, kari a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 432 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 41,97 g |
– nasycené | 22,61 g |
– nenasycené | 15,17 g |
–– mononenasycené | 13,39 g |
–– polynenasycené | 1,78 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 238 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 19,98 g |
– cukry | 13,48 g |
––– laktóza | 7,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 350 g |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kari | Kari | |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
200 200 ml vývaru | Vývar masový |