Nutriční hodnoty (Slovensko-maďarská gulášovka s bramborovými knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 409 kJ / 1 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,64 g |
Tuky | 30,22 g |
– nasycené | 11,31 g |
– nenasycené | 15,83 g |
–– mononenasycené | 11,47 g |
–– polynenasycené | 4,35 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 22,81 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 1,14 g |
Sůl | 2,73 g |
Sacharidy | 148,68 g |
– cukry | 35,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 1.25 g |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
2 lžíce 2 lžíce maďarské mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli | Sůl mořská | 2 g |
60-100 g 60-100 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |