Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slovensko-maďarská gulášovka s bramborovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 409 kJ /
1 293 kcal
Bílkoviny96,32 g
– z toho živočišné bílkoviny74,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,64 g
Tuky30,22 g
– nasycené11,31 g
– nenasycené15,83 g
–– mononenasycené11,47 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 30,10 g
Vláknina22,81 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,73 g
Sacharidy148,68 g
– cukry35,30 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hovězí kližky Hovězí kližka 350 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 1.25 g
česnek podle chuti Česnek čerstvý
2 lžíce 2 lžíce maďarské mleté papriky Paprika červená sušená 20 g
1 1 kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
200 g 200 g vařených brambor Brambor zimní 200 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
60-100 g 60-100 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.