Nutriční hodnoty (Jednohubky s pomazánkou z drcené tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 2 870 kJ / 686 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,75 g |
| Tuky | 37,43 g |
| – nasycené | 11,02 g |
| – nenasycené | 20,36 g |
| –– mononenasycené | 11,32 g |
| –– polynenasycené | 9,03 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 3,23 g |
| Cholesterol | 623 mg |
| Sodík | 853 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 43,48 g |
| – cukry | 3,31 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g drcené tresky à la losos | Treska filet | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla pokojové teploty | Máslo kravské | 10 g |
| 2 2 vařená vejce natvrdo (0,5 na necháme na ozdobu) | Vejce slepičí | 140 g |
| citronová šťáva (dle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| 1 špetka 1 špetka cukru (dle chuti) | Cukr bílý | |
| 1 špetička 1 špetička bílého pepře mletého | Pepř černý mletý | |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 3-4 ks 3-4 ks černé olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| 1,5 1,5 rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | 64.5 g |