Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s bramborem, houbami a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 784 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,01 g |
Tuky | 37,30 g |
– nasycené | 22,20 g |
– nenasycené | 13,31 g |
–– mononenasycené | 10,10 g |
–– polynenasycené | 3,21 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 148 mg |
Sodík | 881 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 56,98 g |
– cukry | 8,39 g |
––– laktóza | 0,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 střední kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 hrst 1 hrst sušených hub | Houby sušené směs | |
100 g 100 g paprikové klobásy | Klobása | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
2 lžičky 2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 lžíce 2 lžíce ghí (přepuštěného másla) | Ghí | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá |