Nutriční hodnoty (Kuřecí dráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 613 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,87 g |
Tuky | 9,90 g |
– nasycené | 1,53 g |
– nenasycené | 7,67 g |
–– mononenasycené | 2,77 g |
–– polynenasycené | 4,90 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 25,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,84 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 100,50 g |
– cukry | 75,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí řízky (krůtí, vepřové) | Kuře prso | |
7 7 barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 1050 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
1 lžička 1 lžička chilli oleje | Chilli olej | 5 ml |
1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený | |
100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml |
špek (nakrájený na kostičky) | Špek | |
olivový olej | Olej olivový |