Nutriční hodnoty (Kuřecí dráček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 613 kJ / 624 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,87 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,87 g | 
| Tuky | 9,90 g | 
| – nasycené | 1,53 g | 
| – nenasycené | 7,67 g | 
| –– mononenasycené | 2,77 g | 
| –– polynenasycené | 4,90 g | 
| ––– omega 3 | 0,38 g | 
| Vláknina | 25,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,84 g | 
| Sůl | 4,20 g | 
| Sacharidy | 100,50 g | 
| – cukry | 75,40 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí řízky (krůtí, vepřové) | Kuře prso | |
| 7 7 barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 1050 g | 
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 20 ml | 
| 2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml | 
| 1 lžička 1 lžička chilli oleje | Chilli olej | 5 ml | 
| 1 špetka 1 špetka tymiánu | Tymián sušený | |
| 100 ml 100 ml piva | Pivo světlé 10ᵒ | 100 ml | 
| špek (nakrájený na kostičky) | Špek | |
| olivový olej | Olej olivový | 
 
	