Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí dráček)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 613 kJ /
624 kcal
Bílkoviny17,87 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,87 g
Tuky9,90 g
– nasycené1,53 g
– nenasycené7,67 g
–– mononenasycené2,77 g
–– polynenasycené4,90 g
––– omega 30,38 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,20 g
Sacharidy100,50 g
– cukry75,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 kuřecí řízky (krůtí, vepřové) Kuře prso
7 7 barevných paprik Paprika červená čerstvá 1050 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 20 ml
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
1 lžička 1 lžička chilli oleje Chilli olej 5 ml
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
100 ml 100 ml piva Pivo světlé 10ᵒ 100 ml
špek (nakrájený na kostičky) Špek
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.