Nutriční hodnoty (Flank steak na grilovací pánvi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 394 kJ / 94 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 10,45 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 9,02 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 0 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,02 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400-500 400-500 g flank steak | ||
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 snítka 1 snítka čerstvého rozmarýnu (nebo jiné bylinky) | Rozmarýn čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| kousek kousek bylinkového másla | Máslo bylinkové |