Nutriční hodnoty (Podzimní polévka se šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 11 020 kJ / 2 634 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
Tuky | 209,15 g |
– nasycené | 52,95 g |
– nenasycené | 110,09 g |
–– mononenasycené | 87,35 g |
–– polynenasycené | 22,74 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 17,90 g |
Cholesterol | 446 mg |
Sodík | 2,25 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 35,80 g |
– cukry | 9,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg vepřových žeber | Vepřová žebra | 2000 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
šlehačka (vyšlehaná nebo ve spreji) | Šlehačka 35% | |
50 g 50 g čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |