Nutriční hodnoty (Podzimní polévka se šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 020 kJ / 2 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 148,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 140,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,18 g |
| Tuky | 209,15 g |
| – nasycené | 52,95 g |
| – nenasycené | 110,09 g |
| –– mononenasycené | 87,35 g |
| –– polynenasycené | 22,74 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 17,90 g |
| Cholesterol | 446 mg |
| Sodík | 2,25 g |
| Sůl | 4,80 g |
| Sacharidy | 35,80 g |
| – cukry | 9,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg vepřových žeber | Vepřová žebra | 2000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |
| 1 1 česnek | Česnek čerstvý | 70 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| šlehačka (vyšlehaná nebo ve spreji) | Šlehačka 35% | |
| 50 g 50 g čerstvého kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |