Nutriční hodnoty (Mrkvový krém se špagetovou dýní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 076 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 13,80 g |
– nasycené | 8,64 g |
– nenasycené | 4,38 g |
–– mononenasycené | 3,66 g |
–– polynenasycené | 0,72 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 43 mg |
Sodík | 288 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 22,56 g |
– cukry | 16,56 g |
––– laktóza | 4,56 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 větších mrkví | Mrkev čerstvá | 300 g |
3-4 cm 3-4 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
1 hrnek 1 hrnek dýňových špaget (vydlabaných z pečené špagetové dýně) | Špagety pšeničné | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
120 ml 120 ml husté zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 120 ml |
sůl | Sůl mořská | |
listová petrželka | Petržel nať čerstvá |