Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s bramboráky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 567 kJ / 2 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 122,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,09 g |
Tuky | 51,06 g |
– nasycené | 15,06 g |
– nenasycené | 25,54 g |
–– mononenasycené | 19,32 g |
–– polynenasycené | 6,22 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 66,24 g |
Cholesterol | 732 mg |
Sodík | 626 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 325,40 g |
– cukry | 35,49 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
3 3 cibule (500 g) | Cibule čerstvá | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
70 g 70 g rajského protlaku | Protlak rajčatový | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
1 krajíc 1 krajíc staršího chleba (strouhaná brambora, jíška) | Chléb pšeničný kváskový | |
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 63 g |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý | |
olej na smažení | Olej řepkový |