Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový guláš s bramboráky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 567 kJ /
2 525 kcal
Bílkoviny165,75 g
– z toho živočišné bílkoviny122,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,09 g
Tuky51,06 g
– nasycené15,06 g
– nenasycené25,54 g
–– mononenasycené19,32 g
–– polynenasycené6,22 g
––– omega 30,28 g
Vláknina66,24 g
Cholesterol 732 mg
Sodík 626 mg
Sůl0,92 g
Sacharidy325,40 g
– cukry35,49 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové kýty Vepřová kýta 500 g
3 3 cibule (500 g) Cibule čerstvá 210 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
1 lžička 1 lžička červené papriky Paprika červená čerstvá 10 g
70 g 70 g rajského protlaku Protlak rajčatový 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
sůl a pepř dle chuti Pepř černý
1 krajíc 1 krajíc staršího chleba (strouhaná brambora, jíška) Chléb pšeničný kváskový
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
8-10 stroužků 8-10 stroužků česneku Česnek čerstvý 63 g
sůl a pepř dle chuti Pepř černý
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.